02 Ağustos 2008

Japonya'da yaz-2



Bizim evin ordaki yaz festivalinden iki görüntü. Birincisi, tabii bizim döner (sarı kağıtta Türk yemeği yazıyor.) Artık böyle mahalle festivallerine kadar yaygınlaştı. İkincisi harika bir kabuklu deniz mahsülleri ızgarası. Midye, istiridye, deniztarağı, denizkulağı falan. Sosa batırılıp ızgara yapılıyor, sonra tekrar soslanıp tabağa konuyor.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Senin kuru balıklı çerezlerinden burada birine bahsettim Taylan. Tepkisi ööögggk öyle şey yenir mi be şeklinde oldu :))))))). Bence kuru balıkla ilgili bişey gitmez burada. Maden suları olarak inanılmaz bir potansiyele sahibiz. Burada fransız alplerinden diye bir litre şişe suyu 3.5 ytl civarı satılırken rafta hemen yanındaki kaynak suyunun 1.5 lt si 0,40 lira. Aradaki fark enayilik katsayısıyla doğru orantılı galiba :)))

TanAkaN...

Adsız dedi ki...

Tanakan,

Senin şu genellemeler yapıp rapor sunmana hastayım diyebilirim.Herşeyin bir alıcısı vardır.Genelleme yapmadan düşünmek lazım..Fransız alplerinden gelen suyu alana ''Kardeş sen enayisin ''demek heralde takdire şayan olmaz.Genellemeler bana ters tanakan..Ama bunlar bana gelmez dersen orasınada biz karışamayız..

HZL

Adsız dedi ki...

HZL,

Neye karışacağın konusunda kendini her hakka sahipi görüp başkalarının kendi fikirlerini yazmasına karşı çıkman da senin sorunun ona da biz karışamayız. Her gördüğünüz boşluğu kendi çiçekli hatıra defterleriniz gibi görüp kimin ne yazıp ne yazamayacağına hüküm verme de oldukça hastalıklı bir görüş.

TanAkaN...

Adsız dedi ki...

Tanakan

İlkokul cocukları gibisin...

HZL

Adsız dedi ki...

"...Senin şu genellemeler yapıp rapor sunmana hastayım diyebilirim..."

TanAkaN...